In de media

In de media

Tommie en Lova – het corona-bezoek

Dromen worden waargemaakt. Boeken geschreven en scripties afgerond. Onze B&B en de omgeving bieden de nodige inspiratie en laten creativiteit opbloeien. Voor Cees en Marianne ontstonden hier de ideeën voor hun prentenboek.

Klik hier voor meer informatie over het prentenboek.


Opa Cees kon zijn kleinkinderen niet knuffelen en schreef daar een kinderboek over

Opa Cees uit Oostelbeers vond het maar niks dat hij tijdens de eerste coronagolf zijn kleinkinderen niet kon knuffelen. Hij ging nog bij ze op bezoek in Helmond, maar wel op afstand. Met een raam ertussen. Over zijn ervaringen verscheen een kinderboekje. Het is zijn debuut.

Bekijk het artikel op de website van Omroep Brabant


Deeltuinen

Een geweldig mooi initiatief ontstaan tijdens de eerste maanden van de corona pandemie. Meerdere gezinnen hebben van onze tuin gebruik gemaakt en zijn allemaal erg positief over de faciliteiten en de privacy.

Lees hier het artikel uit het Eindhovens Dagblad of bekijk het Facebook bericht.

 

 


Reisreport

Een prachtig magazine is afgelopen voorjaar verschenen. Het bekende reisduo Marlou en Godfried wandelt door Nederland en laat ons zien hoe mooi ons land is. Onze B&B staat op blz. 71

Hier vind je het magazine op de website van Reisreport.


Omroep Brabant: Dat verdient een worstenbroodje

Ze stonden zomaar in onze straat en wilden graag binnenkomen om wat meer te weten over de workshops van Petra en onze plek in de Beerzen.

https://www.gids.tv/tv-gids/uitzending-gemist/dat-verdient-een-worstenbroodje/2591716